The Walking Dead przygotowuje się do zrzucenia cewki AMC po raz ostatni za dwa tygodnie i wygląda na to, że dobiegnie końca z przedłużonym finałem. Po 12 latach, 11 sezonach i 177 odcinkach gore, dramatów, emocji i konfliktów, nie jest zaskakujące, że AMC chce mieć pewność, że serial odchodzi z hukiem. Harmonogram AMC wokół ostatnich dwóch odcinków sezonu w tę niedzielę i 20 listopada ujawnił wiele smakołyków i potwierdzenie, że finał będzie trwał 90 minut z reklamami, w przeciwieństwie do zwykłych 60 minut.

The Walking Dead może nie zachowało wysokiej liczby widzów, która zapoczątkowała sezon premierowy w 2010 roku, ale nadal ma lojalnych fanów, którzy utknęli z serialem na dobre i na złe, i wszyscy będą tam, aby zobaczyć, jak kończy się flagowy program. Składy niedzielnych wieczorów na ostatnie dwa odcinki są następujące:

NIEDZIELA, 13 LISTOPADA

The Walking Dead: The Making of the Final Season Special

16:54 PT / 19:54 ET na AMC, transmisja tego samego dnia na AMC+

The Walking Dead sezon 11, odcinek 23, „Rodzina”

18:00 PT / 21:00 ET na AMC, teraz transmitowane na AMC+

Talking Dead: Michael James Shaw, Cooper Andrews i producentka wykonawcza Denise Huth w serialu „Rodzina”

20:18 PT / 23:18 ET na AMC

NIEDZIELA, 20 LISTOPADA

The Walking Dead: Red Carpet Pre-show na żywo

17:30 PT / 20:30 ET na AMC i AMC+

The Walking Dead sezon 11, odcinek 24, finał serii „Spoczywaj w pokoju”.

18:00 PT / 21:00 ET w AMC i AMC+

Talking Dead: „Finał The Walking Dead”

19:30 PT / 22:30 ET na AMC i AMC+

Finał serialu The Walking Dead: bisy „Spoczywaj w pokoju”.

21:00 PT / 00:00 ET i ponownie o 22:30 PT / 1:30 ET na AMC

W przeciwieństwie do innych odcinków, ostatni odcinek nie będzie transmitowany wcześniej w AMC+, co oznacza, że ​​wszyscy będą musieli poczekać do premiery AMC o 18:00 PT/21:00 ET 20 listopada, aby być świadkami końca pewnej ery.

Czytaj także  Candace Cameron Bure odpowiada na komentarze dotyczące „tradycyjnego małżeństwa”.

Jak The Walking Dead skonfiguruje wiele spin-offów?

AMC

Oczywiście koniec The Walking Dead nie jest tak naprawdę końcem The Walking Dead, ponieważ w przyszłym roku pojawi się kilka nowych spin-offów, które będą kontynuować historie wielu popularnych postaci. Obejmuje to Dead City, które nastąpi po Neganie i Maggie w Nowym Jorku; Daryl Dixon, który widzi uzbrojonego w kuszę motocyklistę startującego do Europy; oraz Rick & Michonne, w którym wreszcie powróci Andrew Lincoln jako Rick Grimes. Pytanie brzmi, w jaki sposób główny program ustawi te nowe serie.

Wiedza o nadchodzących spin-offach zdjęła część niebezpieczeństwa z finału serii, ponieważ jasne jest, że nie będzie żadnych poważnych zgonów. Oczywiście nie wszyscy są bezpieczni przed potężną hordą zombie, która pojawi się w finale, i wciąż może być kilka trudnych pożegnań, ale przy tak wielu spin-offach Walking Dead, które pojawią się w przyszłym roku, będzie to prawie jak seria wcale się nie skończył.

The Walking Dead kończy się 20 listopada na AMC i na całym świecie na Disney+.

By Jan

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *